keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Päiväkirja 15.2.2017 (Liikaa Pelaamista)

11:20
En ole pariin päivään postannut mitään. Olen vain pelannut. Aivoni on muussina sen takia ja on vaikea ajatella mitään muuta. Välillä eläydyn peleihin tavalla, mikä ei ole enää luultavasti tervettä. Silloin tällöin pelaamisesta tulee epätodentuntuinen olo, jos pelaa monta tuntia putkeen. Eilen kävi niin ja aloin pelkäämään, että psykoosi iski taas. Tai ainakin psykoosin oireet. Se ei ole mukava tunne, sillä silloin ei ole mitään keinoa todistaa, että todentaju on tallessa. Koska jos se on kadonnut sitä ei itse tiedä. Kai tuo vastasi ongelmaan. Jos luulet, että todellisuuden taju on kadonnut, olet luultavasti järjissäsi. Mutta onneksi niin tapahtuu vain harvoin.

Olen huomannut myös sen, että syöminen väsyttää. Jos minulla on virtaa ja pystyn tekemään asioita, on virhe syödä, jos tahtoo jatkaa niiden asioiden tekemisiä. Johtuu varmaankin siitä, että en jaksa tehdä itse kunnon ruokaa, vaan syön pelkkää paskaa, ja verensokerini pomppivat lattiasta kattoon.

Kävin eilen ensimmäistä kertaa Arjen Hallinta ryhmässä. Minulla on hiukan ristiriitaiset tunteet siitä. Oli ihan mukavaa jutella muiden ihmisten kanssa, joilla on samankaltaisia ongelmia elämässä. Mutta se ala-aste meno vituttaa. En ole ikinä pitänyt askartelusta tai muusta vastaavasta. Eli toisin sanoen pidin ihmisistä siellä, mutta aktiviteetit olivat perseestä. Olen myös ryhmän nuorin ja ainut mies. Uudet naamat jännittivät aluksi, mutta lopuksi pystyin jo hieman rentoutumaan.

19:30
Minulla on taas omituinen olo. Olen pelannut tänään ainakin viisi tuntia. Onkohan tämä enää terveellistä? Tekstin tuottaminen on tällä hetkellä todella vaikeaa. Olen ajatellut, että voisin tästä lähtien kirjoittaa päiväkirjaa muutaman kerran viikossa. Silloin en takerru joka päivä oman oloni pieniin muutoksiin, mitkä ovat hermoja raastavia. Viime viikko oli kamala, kun joka päivä keskityin omiin mielialoihin ja niiden muutoksiin, silloin tuntui, että ne vain lisääntyivät. Nyt nämä muutamat päivät, kun en ole kirjoittanut, en ole huomannut niin paljon muutoksia olossani luultavasti, koska en ole keskittynyt niihin. Nyt tulee vähän lyhyempi teksti. Olen sairaan väsynyt liiallisesta pelaamisesta. No. Menee ehkä kaksi tai kolme päivää ja kyllästyn taas siihenkin. Sitten pitää vain kehitellä jotain muuta tekemistä.

4 kommenttia:

  1. Kiva, että pystyt kuitenkin keskittymään pelaamiseen. Itse en jotenkin jaksa pelata tai keskittyä pelaamiseen (tai ainakaan motivoitua siihen), vaan aika menee lähinnä musiikin kuunteluun ja omissa ajatuksissa pyörimiseen. Eli ei tuo pelkästään huono merkki ole jos pelaaminen maistuu :) T Toinen skitsoaffektiivinen

    VastaaPoista
  2. Mullaki se tulee ja menee et mitä jaksaa milloinki tehä. Suurin osa ajasta menee sohval makoiluu musiikit taustalla, mikä on aina silloin tällöin parasta, mutta välillä seki käy tylsäks.

    VastaaPoista
  3. Kuulostaa tutulta! Kun muutakaan ei jaksa loppupeleissä tehdä, halusi ta ei :D Tai noh, itse kyllä jaksan tehdä yllättävän paljon kaikkea, mutta silti 80% ajasta istun koneella ja kuuntelen musaa tai pyörin omissa ajatuksissani.

    Mutta hei, tästä saat kieltäytyä, mutta ei sua kiinnostaisi jutella toisen skitsoaffektiivisen kanssa? Harvemmin kun käytännössä törmää samaan diagnoosiin niin tuli mieleen, että olis ihan hauska vaihtaa kokemuksia ja voisin vaikka laittaa sulle yksityisviestin tuolla hullujenhuone.com:ssa. Mutta ei siis ole pakko, tuli vaan mieleen tällainenkin mahdollisuus :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voithan sä siellä viestiä laittaa. Ehkä mä täst rohkaistun ja jopa vastaan :)

      Poista